De niet jaar-specifieke informatie is gebaseerd op herhalingen in de jaarlijkse bepalingen. Eventuele wijziging in deze bepalingen worden niet automatisch op deze pagina verwerkt. Zie KNZB voor de laatste gegevens.

Regionale Minioren Club Meet

Naast de reguliere Minioren wedstrijden die individueel zijn gericht is de Minioren Club Meet een echte teamwedstrijd voor minioren. Zo leren jonge zwemmers wat het is om voor je club en je ploeggenoten te zwemmen. 

Zwemmers uit de leeftijdsgroepen minioren 3 t/m 6 en zwemsters uit de leeftijdsgroepen minioren 3 t/m 5 en in het bezit van een startvergunning kunnen deelnemen aan de Regionale Minioren Club Meet.

Programma en bepalingen (versie 01-06-2016)

Nationale Arena Club Meet

Via de Regio Minioren Club Meet kwalificeren de beste twee teams per regio aangevuld met de vijf tijdsnelste ploegen zich voor de Nationale Arena Minioren Club Meet. Deze wedstrijd is een van de leukste miniorenwedstrijden die er jaarlijks wordt georganiseerd, met estafettes en natuurlijk ook individuele afstanden. De beste miniorenploegen ontvangen na afloop een prijs.Verenigingsteams met zwemmers uit de leeftijdsgroepen minioren 3 t/m 6 en zwemsters uit de leeftijdsgroepen minioren 2 t/m 5 kunnen in teamverband deelnemen aan de Provinciale Minioren Club Meet waar zij zich kunnen plaatsen voor deze finale.

Meer informatie over de Nationale Arena Club Meet